Kleurrijk rijgspel - Cijferdraak

Staat: Nieuw product

Haba

KZ008

Deze lieve draak daagt je uit: kan jij alle blokjes in de juiste volgorde rijgen? Van 1 tot 10? Hij helpt je niet alleen met tellen, je oefent ook nog eens je fijne motoriek met het rijgen.

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302161

CollectieHouten speelgoed
TypeRijgspelletjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Deze leuke kerel helpt om de cijfers te leren kennen. Elk rijgblok heeft een ander cijfer: wie kan deze in de juiste volgorde aaneenrijgen? Natuurlijk kunnen ze ook helemaal door elkaar achter de drakenkop worden geregen.

Afmetingen: 4 x 4 x 38 cm.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Materiaal: beukenhout en kunststof.
Design by: Mirka Schröder

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.84.515.90.364
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!