guirlande crochet 'Rise and shine'

kleurrijke crochet slinger 'Rise and shine'

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ20678

De lieve, zachte, gehaakte slinger is handgemaakt, 2,5 meter lang en bestaat uit 14 cirkels in verschillende kleuren. Hang hem op en de zon gaat...

19,95 €

Add to my wishlist

De lieve, zachte, gehaakte slinger is handgemaakt, 2,5 meter lang en bestaat uit 14 cirkels in verschillende kleuren. Hang hem op en de zon gaat vanzelf een beetje schijnen! Rise and shine is een heel leuk cadeautje voor verjaardagen, ouders of gewoon voor jezelf! Materiaal: 100% katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
250000.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!

product referentie :09.01