hochet Pêle-mêle multicolore

kleurrijke rammelaar 'warboel'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24919

Rammelaars van HABA (19)

Deze bijzondere houten rammelaar is gemaakt van vrolijk gekleurde houten kralen die aan een aan veilige elastische draad geregen zijn. De...

17,95 €

Add to my wishlist

Deze bijzondere houten rammelaar is gemaakt van vrolijk gekleurde houten kralen die aan een aan veilige elastische draad geregen zijn. De rammelaar heeft twee kunststofringen en een belletje, dat dat leuk rinkelt bij het spelen. De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Stimuleert de grijpreflex en fijne motoriek. Geschikt voor baby's vanaf 6 maanden.
Materiaal: beueknhout, metaal, kunststof.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.16.812.30.098
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300547

Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en thema's