jeu de laçage 'chantier'

Knap rijgspel - Op de werf

Staat: Nieuw product

Haba

KZ29264a

Vrolijk rijgplezier voor kleine bouwakkers!
Laat jouw kleine spruit naar eigen keuze of aan de hand van vier opgavekaarten alle blokjes mooi...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Vrolijk rijgplezier voor kleine bouwakkers!
Laat jouw kleine spruit naar eigen keuze of aan de hand van vier opgavekaarten alle blokjes mooi aaneen rijgen. De rijgblokken zijn ideaal om vrij te spelen of voor onderweg. Als je kids met z'n tweeën zijn, kunnen ze ook een spannend tastspel spelen en de spelfiguren om de beurt uit het zakje halen.

Inhoud: 1 kraan met rijgdraad, 1 kruiwagen, 1 bouwvakker, 1 mol, 1 waarschuwingsbord, 1 vrachtwagen met rijgdraad, 1 bouwvakster, 1 graafmachine, 1 verkeerskegel, 1 betonmolen, 4 opgavekaaeten, 1 zakje, 1 handleiding.

Materiaal: hout, polyester.
Afmeting kraan: 8 cm hoog.
Geschikt voor kleintjes vanaf 1,5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.56.622.40.839
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302155