kit de moulage en plâtre et de peinture 'hiboux phosphoresents'

knutselkit 'Gips gieten en verven: uilen'

Staat: Nieuw product

4M

KZ23113

Wat is er leuker dan een knutselnamiddag vol verrassingen?! Met de knutselkit 4M Crea: gips gieten en verven maak je uiltjes uit gips....

11,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Wat is er leuker dan een knutselnamiddag vol verrassingen?! Met de knutselkit 4M Crea: gips gieten en verven maak je uiltjes uit gips. Wanneer de figuren droog zijn, kan je de uilen beschilderen met fluorescerende verf. Achteraf kunnen de uiltjes dienen als kleurrijke magneet of broche, super leuk!
Voor kleine kunstenaars vanaf 5 jaar. Ouderlijk toezicht is aangeraden. Inhoud: gietvorm met 6 figuren, sneldrogend gipspoeder, verfstrip met 6 fluorescerende kleuren, penseel, brochepins, magneetjes en gedetailleerde instructies.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde kits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.

product referentie :5604654