Leerzaam motoriekspelletje - Tangramini

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ834

Het is aan jouw mini om de boot, de ballon, het huis, de boom of de vlieger af te maken met de verschillende gekleurde houten stukken. Maak de prenten na met de geometrische houten vormen. 

Geweldig spel voor het opbouwen van fijne motoriek, vormherkenning en kleurherkenning.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01672

CollectieEducational wooden games
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuke set van 6 inlegpuzzels vormen samen het motoriekspelletje Tangramini van Djeco. Met voorbeeldkaarten en 12 geometrische houten blokken in verschillende kleuren om de prenten af te maken. Een tangram voor de allerkleinsten!

Materiaal: hout
Afmetingen: 21 x 21 cm - doos: 22,5 x 22,5 x 4 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Design: Marion Billet

_

Voor Djeco is een geslaagd gezelschapsspel niet alleen een spel met goede spelregels en duidelijke spelvormen maar ook een spel dat mooi en duurzaam is. Al hun spelletjes zijn in een speelgoed bibliotheek of thuis getest. Ze zijn het resultaat van eenvoudige regels, een sterk concept van de auteur en de grafische wereld van de illustrator.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!