Leuk magneetspel - Maak een gezicht

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER199

Klaar op gekke bekken te maken of beestige snoetjes samen te stellen? Dit magneetspel Maak-een-gezicht van MudPuppy is ideaal om je kleintje even rustig bezig te houden onderweg of thuis. Met magnetische hoedjes, ogen, neus, bekje, brillen, mutsen en ... maak je elke keer weer een uniek gezicht.

Eindeloos en unplugged speelplezier dankzij deze kleurrijke speelset met magnetische stukjes.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 356109

TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
ThemaDieren
Thema's en onderwerpenDieren

Mudpuppy's Make-a-face magneetspelletje is een compact en superleuk spel voor je kapoenen. Dit spel bestaat uit 4 geïllustreerde achtergrondjes en 3 blaadjes magneten om te mixen en matchen zodat je je eigen gezichtjes en beestige snoetjes kan maken. De stevige tinnen doos houdt alles mooi samen en zorgt ervoor dat je dit spel ook makkelijk als reisspelletje kan gebruiken. Ook beschikbaar in andere thema's.

Winnaar van de Oppenheim Awards Gold Seal

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Inhoud: 3 blaadjes met magneten, 4 kaartenmet dubbelzijdige tekeningen, de magneten blijven kleven aan de tinnen doos
Afmetingen doos: 22 x 16 x 2,5 cm

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy.  Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.