Plan Toys badspeelgoed omkeerbare boot - Blauw

Blauwe duikboot en rubberen badbootje in één

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE193

Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys (16)

Een rubberen boot en een duikboot in 1. Door simpelweg op het midden van de romp te drukken en dit uniek stuk badspeelgoed om te draaien, verandert de boot in een onderzeeër. Dit zorgt voor een extra unieke speelervaring tijdens bad- en waterspelen.

Daag het creatieve denkvermogen van je kindjes uit en stimuleer hun fantasie terwijl je hen uitnodigt om hun fijne motorische ontwikkeling te verkennen met dit lichtblauw waterspeelgoed.

17,59 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5809

CollectieWater Play
TypeBadspeelgoed
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 1 jaar

Badspeelgoed omkeerbare boot Blauw van PLANTOYS is een rubberen boot die zowel de oppervlakte als de onderwaterdiepte verkent. Duurzaam gemaakt in Thailand.

Leeftijd: vanaf 12 maanden
Afmetingen: 8,9 x 12,3 x 4,8 cm

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories