Rammelaar - Alice

Eerste babyspeeltje uit zacht biokatoen met Alice de vos

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL233

Deze knijprammelaar is gemaakt van organisch katoen. Lekker zacht, met een hoge aaibaarheidsfactor. Alice de rammelaar stimuleert de fijne motoriek van je kindje en leert het alles over actie en reactie. 

9,99 €

7,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83258

TypeRammelaars
KleurRood
Leeftijdvanaf 3 maanden
Karakter LilliputiensAlice de vos

Rammelaar Alice van het Belgische merk Lilliputiens is schattig eerste babyspeelgoed dat perfect in de hand van de allerkleinsten past. Het babyspeeltje is zacht om aan te voelen, leuk om naar te kijken en als je baby er in knijpt hoort hij of zij een gek geluid. Ook verkrijgbaar in andere karakters.

Leeftijd: vanaf 3 maanden

Materiaal: biologische gedroogde jersey

Wasadvies : wasbaar op 30°C - delicate cyclus

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.