Ringenspel lasso - Wilde westen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ708

Hey ho cowboy, speel je mee?

Elke speler mag 5 ringen gooien naar de 4 stoere cowboys en indianen van dit lasso spel. Het spel wordt extra spannender als je verder van de houten doelwit gaat staan.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ02039

CollectieGames of skills
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Leuk ringenspel lasso Wilde westen uit de Games of Skills collectie van Djeco. Het doelwit kan je makkelijk in elkaar schuiven en de 5 kleurrijke ringen zijn perfect te hanteren van jong en oud(ers)

Inclusief stoffen opbergzak om het spel makkelijk met je mee te nemen. Je kan dit werpspel met ringen zowel binnen als buiten spelen.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Materiaal: hout en katoen
Aantal spelers: vanaf 1 tot ...
Afmetingen: 48 x 16,5 x 5 cm

_

Binnen of buiten... de Games of Skills collectie van DJECO zet spleklassiekers in een nieuw, modern en kleurrijk jasje. Deze lijn binnen- en buitenspeelgoed is gemaakt uit kwalitatieve materialen en worden gepresenteerd in een mooie verpakking die elke keer weer uitnodigt om te spelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!