stoer stapelspel 'vuurtoren'

stoer stapelspel 'vuurtoren'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19062

Kleine vuurtorenwachters gezocht! Wie stapelt de mooiste vuurtoren? De schijven hebben uitstulpingen die eenvoudig in de gaten aan de onderzijde...

17,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Kleine vuurtorenwachters gezocht! Wie stapelt de mooiste vuurtoren? De schijven hebben uitstulpingen die eenvoudig in de gaten aan de onderzijde passen. Zo ontstaat een stabiele, vrolijk gekleurde toren. Materiaal: beukenhout. Voor kleine vuurtorenwachters vanaf 1 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.18.17.60.316
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300170