Uitdagend magneetspel - Boomgaard

Staat: Nieuw product

Haba

HAB947

Gezelschapsspelen van HABA (25)

Help de diertjes om alle fruitknikkers uit de boom te oogsten, maar let op voor de ravenknikker! Die mag namelijk niet mee in het fruitmandje.

Een superleuk spel waarbij kids hun fijne motoriek en concentratie kunnen oefenen.

19,99 €

15,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306083

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Magneetspel Boomgaard van Haba is een uitdagend behendigheidsspel waarbij je de knikkers met een magnetisch stokje willekeurig verplaatst, telt of op kleur sorteert. De kleurrijke knikkers in de boom zijn appels, pruimen, peren en kersen die kunnen worden geoogst. Maar opgelet, de zwarte ravenknikker mag niet mee in het mandje! Het magnetische spel kan ook als aanleiding dienen voor ouder-kindgesprekken over verschillende soorten fruit, de oogst en gezonde lekkernijen.

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Afmetingen: 21,5 x 21,5 x 1,35 cm
Materiaal: metaal, acrylnitril-butadieen-styrol-copolymeer, linde (triplexplaat), polyester
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 maanden. Lang koord/Lange ketting. Verwurgingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories