Uniek opsteekspel badspeeltje - Boei

Staat: Nieuw product

Haba

HAB608

Plets, plats! Net als op zee schommelt deze kleurrijk boei heen en weer op het badwater.

Met zijn kleurrijke ringen zorgt deze stapeltoren voor afwisseling en maximaal stapelpret in je bad of zwembadje.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304908

TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Uniek badspeelgoed opsteekspel Boot van Haba is een kleurrijk en origineel badspeeltje om kleuren te leren herkennen en benoemen maar ook de fijne motoriek te stimuleren.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen: 14 x 9,5 x 9,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Viviane C.
  •  de 18/11/2020
Niet ontvangen
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 18/11/2020

Hallo Viviane, Bedankt voor uw berichtje. Er is een e-mail naar u gestuurd over dit probleem. Met vriendelijke groetjes, Margaux

HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!