DIY slinger met kwasten - yellow

Staat: Nieuw product

My little day

MLD069

Prachtige doe-het-zelf slinger met verschillende kleurige kwasten. Geweldig om verjaardagsfeestjes, doopsels, afstudeerfeestjes of bruilofts te decoreren. Deze slinger geeft meteen een magisch effect aan elke gelegenheid.

Het duurt ongeveer een halfuurtje om de slinger in elkaar te steken.

16,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MLD-TASSELJA

TypeSlingers
KleurGeel

Fantastische slinger om zelf te maken en op te hangen. 

Afmetingen: lengte 4.2m, hoogte 30 cm
Kleuren: glinsterend goud, geel, wit en oranje.
Materiaal: 20 kwasten van papier

1. Haal de pre-cuts van elkaar.
2. Leg het papier plat op tafel, met de lange zijde naar je toe.
3. Maak een vouw in het midden en vouw dan verder vanuit de zijde die naar je toe ligt. De vouw moet de breedte van de dunne slierten aan de uiteinden hebben. 
4. Ga hiermee door tot je een lange strip hebt. 
5. Draai het midden van de kwast voorzichtig op. 
6. Nu de kwast af is, kan hij op het touw. Hij moet in het midden hangen.
7. Draai de kwast een stukje en doe er tape omheen. Dan hangt hij vast. 

De instructies staan ook op de achterkant van de verpakking. 

Dorotheé en Gabriella hebben My Little Day opgericht in 2010. Ze wilden voor kinderen een kleurrijk en smaakvol feestje organiseren, maar ze konden niet de geschikte spullen  vinden. Toen bliezen ze leven in een coole feestshop. Al snel ontwierpen ze ook hun eigen collecties. Elegant en speels feestgerief, voor jong en oud, dat nergens in andere collecties te vinden is.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
254020.12
My Little Day - My Little Day is de ultieme bondgenoot voor jonge ouders met party-stress. Het is een schatkist vol goeie ideeën, die elk feestje onvergetelijk maakt. My Little Day biedt een breed scala aan toffe feestartikelen. My Little Day is de vriend waarop je kan rekenen: cool, inspirerend en altijd het beste hulpje wanneer je een feestje hebt.  Feestdecoratie in alle stijlen en kleurenEen feestje organiseren kan een hele opgave zijn. Zoals de verjaardag van je kind, het kerstfeest of een bruiloft. Er zijn heel veel dagen waarop je kan decoreren, maar zie jij het bos nog door de bomen? Geen paniek! My Little Day maakt jouw dag!Afhankelijk van de gelegenheid, biedt My Little Day een selectie aan producten in verschillende thema's. Voor een kinderfeestje zijn er de klassiekers zoals piraten, dino's of ridders, maar daarnaast zijn ook originelere thema's Elk kind kan vast en zeker zijn favoriete thema in de collectie vinden, net als volwassenen. Jong of oud, ieder kan hier zijn gading vinden. Van de eerste tot de honderdste verjaardag. Ritsel tussen de thema's en de selecties en vind de beste decoratie!Feestelijke details maken je topfeestje!Zonder decoratie is het maar een beetje saai. My Little Day wil dat je gasten met een dikke glimlach het feest verlaten. Tip: ga altijd voor ballonnen, ze zijn er in alle kleuren en maten. Je kunt kiezen uit verjaardagsballonnen met cijfers, ballonnen voor bruiloften, Nieuwjaar of gewoon een feestje thuis.Nog een topper zijn verjaardagskaarsen! Een verjaardag is niet compleet zonder kaarsjes op de taart. Getallen, lovertjes of andere vormen, My Little Day heeft vele soorten kaarsen om je verjaardagscake te versieren.En wat dacht van wat extra amusement: een piñata is altijd leuke verrassing.Make every party happy and cool !