kit 'lanceur d'avion électrique'

geweldige kit 'elektrische vliegtuig lanceerder'

Staat: Nieuw product

4M

KZ16951

Ready for take off! Ontdek hoe een draaiende motor een plastieken disk gebruikt om een papiervliegtuig te lanceren. Het kleine papiervliegtuig...

18,99 €

Add to my wishlist

Ready for take off! Ontdek hoe een draaiende motor een plastieken disk gebruikt om een papiervliegtuig te lanceren. Het kleine papiervliegtuig vliegt tot 50km/uur! De perfecte kit voor kleine piloten!

Inhoud: draad, batterijdoos, plastieken ring, terminalblok, basisplaat met geleider, lange schroeven, motors, schroeendraaier, korte schroeven, aansluitmoffen, kleefpads en plastieken zuignappen. Ook vereist, maar niet in de kit inbegrepen: 2 1.5V AA batterijen en kleine kruiskop-schroevendraaier. Geschikt voor kids vanaf 14 jaar.

Dit filmpje geeft je alvast een voorsmaakje!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2416.56.50.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde kits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.

product referentie :5603906