livre des saisons Georges

Grappig seizoenboekje - Georges

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ22394

Lilliputiens: Georges de maki (25)

Ontdek samen met de kleine knuffel Georges de seizoenen! Vergezel hem op zijn reis door de boom en ontdek pagina na pagina verschillende...

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86564

Ontdek samen met de kleine knuffel Georges de seizoenen! Vergezel hem op zijn reis door de boom en ontdek pagina na pagina verschillende activiteiten: de boom knistert, de spin glijdt, de appel draait, de spiegel is beweegbaar en een leuk muziekje is er ook. Aan het einde van de reis is er een groot feest om zijn thuiskomst te vieren! Het zachte boekje komt in een plastieken draagtas, ideaal voor onderweg. Geschikt vanaf 0 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
412400.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Georges de maki
Inspiratie en stories