Houten brandweerkazerne met accessoires

Staat: Nieuw product

Janod

JS201

Kleine pompiers tijd om uit te rukken!

Deze houten brandweerkazerne staat garant voor uren speelplezier. De houten garage heft 3 etages en een manuele lift die je naar boven brengt, gaat het brandalarm dan kan de brandweerwagen makkelijk en snel naar beneden rijden. Prachtig speelgoed van Janod!

69,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J05717

SamenstellingenHout
TypeVoertuigen en garages
KleurRood
Leeftijdvanaf 3 jaar

Grote, houten brandweerkazerne van Janod met accessoires en 3 verdiepingen, uitgerust met een handmatige lift en een landingsbaan voor de helikopter. Inclusief met 10 houten accessoires: 2 auto's, 1 helikopter, 1 ladder, 1 verkeerslichten, 1 brandkraan, 1 vuur en 3 brandweerlieden.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 45 x 30 x 36.2 cm
Materiaal: hout

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.