Interessante kidzlabs kit - Weather Lab

Staat: Nieuw product

4M

KZ24983

Bouw een mini weerstation om de dagelijkse weer veranderingen te observeren. Voer experimenten uit om de wetenschap en feiten achter...

25,50 €

15,30 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Korting- 40 %
Bouw een mini weerstation om de dagelijkse weer veranderingen te observeren. Voer experimenten uit om de wetenschap en feiten achter klimaatveranderingen, de watercyclus en andere weer fenomenen te leren kennen. De Weather Lab set is een superdeluxe wetenschapskit die je alles vertelt over het weer!

Inhoud: een set met plastieken onderdelen om een weerstation te bouwen, 3 thermometers, een kompas, een demonstratieset van de watercyclus, een demonstratieset van het broeikaseffect en de opwarming van de aarde, een spiraalvorm, een potloodstaander, pH-papier, een zaadbak, een plastieken buis met deksel, piepschuim, een sticker, vijzen en gedetailleerde instructies.

Ook nodig maar niet inbegrepen: propere zachte drinkflessen, een drinkglas, ijs, potgrond, wattenstaafjes, bonen, een bureaulamp, azijn, zuiveringszout (baking soda), (hand)doek, een potlood, een balpen en een kruisschroevendraaier.

De set is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, ouderlijk toezicht is aangeraden. Download alvast de Engelstalige instructies.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212690.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.