Kleine beugelzaag voor kids*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ18000

Kleine houtbewerkers kunnen met deze kleine zaag nu zelf aan de slag! Of samen met een volwassene, die het andere handvat van de zaag vasthoudt....

22,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7792

Kleine houtbewerkers kunnen met deze kleine zaag nu zelf aan de slag! Of samen met een volwassene, die het andere handvat van de zaag vasthoudt. De afmetingen van het gereedschap zijn aan kleine kinderhandjes aangepast. Het werken met hout en zaag bevordert de concentratie en geduld van uw kleine bengel. De beugelzaag wordt geleverd met een tweezijdig getand reservezaagblad, een ideeën- en instructieboekje en een beschermhoes van neopreen, met klittenbandsluiting en aluminium musketon. Zo kan de beugelzaag na gebruik veilig worden bewaard.
Opgelet: dit is geen speeltje, alleen geschikt voor oudere kinderen (vanaf 7 jaar) en enkel onder toezicht van een volwassene te gebruiken.

Materiaal: hout, roestvrij staal.
Afmetingen: ca. 26 cm lang, zaagblad ca. 15 cm lang.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
92600.35
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!