kit \'science de l\'espionnage\' - Kidz Labs

leuke spion set 'geheime boodschappen'

Staat: Nieuw product

4M

KZ16954

Communiceer met je vrienden zoals een echte spion! Met deze set kan je morse-code en X-Ray teksten schrijven en ontcijferen. Stel een...

15,99 €

12,79 €

Add to my wishlist

Communiceer met je vrienden zoals een echte spion! Met deze set kan je morse-code en X-Ray teksten schrijven en ontcijferen. Stel een spionnen-dagboek samen met geheime codes en referenties. Ideaal voor kleine James Bonds!

Inhoud: 1 papieren set voor het maken van de binnenpagina's, 1 stel kaarten en andere accessoires voor het maken van de kaft, 2 rode lensfilters, 1 plastieken verzamelband, 1 plastieken band, 1 plastieken zak, 1 morse code zaklamp, 1 pen met onzichtbare inkt (zwart), 1 ontwikkelaar voor onzichtbare inkt, 2 berichtencapsules, 4 omhulsels voor berichtencapsules, dubbelzijdige plakband en gedetailleerde instructies met leuke feiten.

Geschikt voor kids vanaf 8 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.521.560.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde kits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.

product referentie : 5603295