Mooie knutselset - 3D zonnestelsel

Staat: Nieuw product

4M

KZ05245

Apollo 11 inspiratie (109)

Ontdek het zonnestelsel met deze mobiel van planeten. Bekijk de planeten wanneer ze rond de zon draaien! Met de bijgeleverde speciale verf kan je...

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5605520

Ontdek het zonnestelsel met deze mobiel van planeten. Bekijk de planeten wanneer ze rond de zon draaien! Met de bijgeleverde speciale verf kan je de planeten ook bekijken in het donker!
Inhoud: een volledige set met 3-dimensioneel zonnestelsel met planeten uit PVC, een penseel, 2 sets verfpotjes, een ophanging & accessoires, 4 hangstokken, een rol visdraad, een poster, een zonnestraalplaat, saturnusring, 2 zakjes glansverf en gedetailleerde instructies met wetenswaardige feiten. Afgewerkt meet de mobiel 75x75 cm.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Begeleiding van een volwassene is aanbevolen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
28.537.56.50.6
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.  
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories