Houten gereedschapset - Billy

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD589

Stijlvol spelen met Liewood (75)

Kleine handige Harry's hun vingers gaan kriebelen als ze deze toffe gereedschapsset van Liewood zien. Gemaakt uit natuurlijk beukenhout en garant voor uren en uren speelplezier!

70,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12756 9300

TypeHouten speelgoed
KleurMeerkleurig

Is er een klusjesman in de kamer? Met deze schattige LIEWOOD gereedschapsset Billie heeft je kleine klusjesman (of vrouw) alles in huis om aan de slag te gaan: een hamer, steeksleutel, gradenboog, zaag en enkele nagels, alles past samen in een gereedschapskoffer die je kleintje makkelijk met zich meedraagt. Dit heerlijk speelgoed voor mini-klussers is gemaakt uit stevig beukenhout en wordt geleverd in een mooie geschenkdoos - ideaal om cadeau te doen!

Materiaal: beukenhout in verschillende kleuren
Afmetingen: 15 x 16 cm
Gebruiksadvies: beukenhout heeft antibacteriele eigenschappen proper maken met een vochtige doek en milde zeep • niet onderdompelen in water • aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151600.75
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories