Reuze magnetische werkbank Brico'Kids

Staat: Nieuw product

Janod

JS468

Kunnen wij het maken? Nou en of! Met deze prachtige werkbank kan je kleintje naar hartenlust werken/bouwen/repareren/... Naast de werkbank in hout worden er meer dan 30 verschillende tools geleverd op de job te klaren.

Voor de mini makers!

99,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06477

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Reuze magnetische werkbank Brico'Kids, de meest complete werkbank voor kindjes om hun bouwerskills op bot te vieren, te fantaseren en te oefenen. Inclusief: een groot werkoppervlak, met 4 delig tandwiel, een klok, een krijtbord met 3 gekleurde krijtjes, een slim magnetisch systeem om gereedschap te ordenen zoals een hamer en schroevendraaier en een groot opbergvlak onderaan om kleiner materiaal op te bergen zoals schroeven, nagels en plankjes. Hoogte werkblad: 38 cm. Wordt ongemonteerd geleverd.

Materiaal: multi materiaal - hout - magnetisch bord
Afmetingen: 45.5 x 33 x 67.5 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0006.94
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.