Tel je mee met Spiekpietje?

Sinterklaasboek - Tel je mee met Spiekpietje?

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA001

Spiekpietjes (11)

Spiekpietje helpt Sinterklaas met het klaarmaken van de snoepzakjes. Er mag één speculaasje in, twee mandarijntjes, drie heerlijke chocoladeletters, vier zoete suikerstokken, vijf lekkere marsepeintjes ...

Tel jij mee tot tien met Spiekpietje?

13,95 €

9,77 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een heerlijk telboek in de sfeer van Sinterklaas en zijn hulpvaardige Spiekpietjes, geschreven en geïllustreerd door Thaïs Vanderheyden. Dit boek is fijn om te lezen voor het slapengaan maar leert je flinke kapoenen ook meteen tot tien tellen.

Prentenboek voor kleine zoetekauwen vanaf 2,5 jaar.
Uitgever: Clavis
Afwerking: met harde kaft
Publicatiedatum: 02/10/2017
Auteur en illustraties: Thais Vanderheyden

Formaat: 221 x 208 x 15 mm

 

 

 


Leeftijdvanaf 2,5 jaar
AuteurThaïs Vanderheyden
IllustratorThaïs Vanderheyden
Genrepeuterboek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.020.210.2
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen. Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld. Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind. Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.

product referentie :9789044831658

Collectie Spiekpietjes
Inspiratie en stories