Vrolijke flapjesboek - Ik ben geen boek ik ben een hond

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ27400

Ik ben een hond en geen boek!
Doe die letters op mijn vacht weg!
Letters kriebelen. Aai me liever.
Als het kriebelt, moet ik krabben.
En ik heb geen tijd om te krabben, want ik moet jou bewaken. In dit boekje spreekt een hond peuters direct aan. Met verschillende flapjes om het lezen nog spannender te maken!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurMilja Praagman
IllustratorMilja Praagman
GenrePeuterboeken
ThemaDieren

Het vrolijke flapjesboek Ik ben geen boek, ik ben een hond is een grappig dierenboekje met verrassingen onder de flapjes! 

Auteur & illustrator: Milja Praagman
Leeftijd: +2j.
Pagina's: 18
Afmetingen: 18x18 cm
ISBN: 9789462911154

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181800.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.