Houten 3D compositiespel - Varius

Staat: Nieuw product

Haba

HAB695

Ben je klaar voor de 3e dimensie! Met de originele blokken van het 3D-compositiespel Varius kun je fascinerende patronen, figuren en vormen leggen en bouwen.

Om vrij mee te spelen of om te leggen en te bouwen naar een voorbeeld. Deze 3D bouwset is eindeloze compositie- en speelpret voor groot en klein!

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305458

CollectieHouten speelgoed
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Korting- 40 %

3D compositiespel Varius van HABA traint het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek. De blokkenpuzzel komt met 10 dubbelzijdig bedrukte voorbeeldkaarten, daarnaast kan je de houten blokken creatief leggen, bouwen en ermee spelen in eindeloze variaties. Om vrij mee te spelen of om te leggen en te bouwen naar een voorbeeld.

Inhoud: 21 blokken, 1 leporelloboek met voorbeelden

Materiaal: beukenhout, papier
Leeftijd: van 3 tot 99 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!