Leuke ontdekkingsstenen - Kleurenpret

Staat: Nieuw product

Haba

HAB889

Klaar om te ontdekken? Deze blokken bevatten verschillende effecten die kinderen met al hun zintuigen kunnen onderzoeken. En natuurlijk kan je met deze blokjes ook prachtige torentjes bouwen!

Deze ontdekkersstenen zijn een supermooi cadeau voor de kleine ontdekkers.

29,99 €

23,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302573

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Kleurrijke ontdekkingsstenen van Haba met een belletje, een rammelaar, een doorkijk en veel meer! Deze blokken hebben veel leuke visuele en akoestische effecten om te ontdekken.

Leeftijd: vanaf 1 jaar
Inhoud: 8 ontdekkingsstenen
Materialen: metaal, beuk & kunststof

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!