Unieke siliconen speelset 6 Kids + 6 Houses - pastel

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB120

Plaatsen, uitnemen, vullen en leegmaken. Dit open-ended speelgoed bestaat heerlijke zachte kleuren en 6 poppetjes die perfect passen in 6 huisjes. Deze speelset voelt erg aangenaam aan en heeft zoveel mogelijkheden dat het erg lang leuk blijft. 

Daarnaast verbetert het de fijne motoriek van kleine handjes en stimuleert de creativiteit om letterlijk out-of-the-box te denken. Betrek andere speeltjes bij het spel en zorg voor nog meer pret.

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01022P

Siliconen pastel speelset 6 kids + 6 houses van Dëna is multi-functioneel speelgoed zonder regels dat de hand-oog coördinatie en de eerste grijpreflex van je baby stimuleert. Het bestaat uit 6 poppetjes en 6 huisjes in pastel blauw, groen, geel, lichtpaars, roze en wit.

Vrij en ongestructureerd spel is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van je kind Dëna speelgoed is gemaakt van zacht materialen, waardoor kinderen in alle vrijheid kunnen spelen. Ze kunnen erop bijten, ze platdrukken of weggooien zonder enig gevaar. Daarnaast kan je ermee puzzelen, als tekensjabloon, zand- of bakvormpje gebruiken, mee stempelen, bouwen of ander speelgoed bij betrekken. 

Materiaal: platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij - voedselveilig
Leeftijd: vanaf 10 maanden
Afmetingen: 30,8 x 4 x 11 cm
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.