Unieke starter-constructieset - Terra Kids Connectors

Staat: Nieuw product

Haba

HAB677

Terra Kids collectie by Haba (51)

Heb je een kleine bouwer in huis? Dan is deze bouwset echt iets voor jullie!

Elke constructie is uniek en in deze startersset zit alles om meteen aan de slag te gaan: gereedschap, stukken hout, connectors en een handleiding voor verschillende constructies. Dit constructie/buitenspeelgoed stimuleert de fantasie en creativiteit en wekt het enthousiasme om naar buiten te gaan en constructies te maken.

32,99 €

26,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305341

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Starters Terra Kids Connectors constructieset is een ideaal starterspakket om je eerste eigen constructies te maken. Verzamelen, zagen, boren, in elkaar steken. Met de Terra Kids Connectors kunnen veel boeiende dieren, voertuigen en figuren worden gebouwd waaronder een draak, kreeft of ridder. Het principe is even eenvoudig als geniaal: gaten boren in stukjes hout, connectors erin steken en met een ander stuk hout verbinden – zo komen stilaan constructies tot leven.

De starterset bevat al enkele voorbereide stukken hout met schors, waarmee een krab kan worden gemaakt. Perfecte instap in de wereld van de Terra Kids Connectors
Met het materiaal zijn ten minste 3 boeiende constructies uit de handleiding en oneindig veel eigen creaties mogelijk.

Inhoud: 1 handboor diameter 6 mm, 15 stukken hout, 6 stokjes, 6 kurken, 59 connectors, 1 handleiding.
Leeftijd: vanaf 8 jaar - Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar : snij en steekgevaar door scherpe randen en punten.
Materiaal: kunststof - het hout (echt beuk) moet je zelf zoeken in de natuur

_

Haba Terra Kids connectors is heerlijk constructie- en bouwspeelgoed van HABA. De speelsets zijn op maat gemaakt van avontuurlijke kinderen die graag dingen ineensteken en bouwen. Er zijn verschillende constructiesets beschikbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories