Heerlijke grote opbergzak - Bear Ochre

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP204

De speelse opbergzakken van Fabelab zijn een wondermooie en unieke aanwinst voor de kinderkamer of speelkamer, die ook nog eens super praktisch zijn ook.

Je kan ze vullen met je favoriet speelgoed, cosy dekentjes en zelfs gebruiken als wasmand. Bind de oortjes samen en je kan ze overal mee naartoe nemen, zelfs als plunjetas of unieke logeertas. Zoals vele van de Fabelab producten groeien deze zakken mee met jou en je kind.

46,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-1901904105

TypeOpbergers
KleurGeel
DiertjesBeer

Grote opbergzak Bear Ochre van Fabelab. Ook beschikbaar in een kleinere versie - leuk om te combineren - en in andere karakters en kleuren.

Materiaal: 100% organisch katoen, met gerecycleerde polyester vulling

Afmetingen: 60 x 40 cm

Wasadvies: enkel proper maken met een vochtige doek

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
604040.8
  • Door Sophie D.
  •  de 08/04/2020
Heel erg handig!
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!