NULL

creatief handboek 'Poppen haken'

Staat: Nieuw product

Forte Uitgevers

KZ20846

In dit boekje vind je patronen om de leukste poppen te haken. Het uitgangspunt is een eenvoudig te haken basispop. Door te variëren met kleuren...

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

In dit boekje vind je patronen om de leukste poppen te haken. Het uitgangspunt is een eenvoudig te haken basispop. Door te variëren met kleuren katoen of ogen, haarlengte en kleding ontstaan er allerlei verschillende poppen. 'Poppen haken' geeft heel veel ideeën en suggesties waardoor je zelf misschien nog wel meer ideeën krijgt! Creëer zo uiteindelijk je eigen geweldige speelpop.

Bij de poppen staan verschillende kledingpatronen beschreven die allemaal passen op de basispop. Haak de kleren in allerlei kleuren en maak zo voor al je poppen een complete, uitgebreide garderobe.
Kinderen reageren steeds weer even enthousiast op de poppen. Ze nodigen uit om lekker mee te spelen. Maar natuurlijk zijn de poppen ook leuk om neer te zetten, bijvoorbeeld op een muurplank in de kinderkamer!

Kortom, dit boekje biedt mogelijkheden genoeg om lekker aan de (haak)slag te gaan!

Auteur: Brenda Smits
ISBN: 9789058775467
Aantal pagina's: 48


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172100.35
Forte Uitgevers is een zelfstandige non-fictie uitgeverij en brengt praktische en inspirerende boeken op de markt die volop handvatten bieden om met je hoofd, je hart en je handen aan de slag te gaan. Het is een sterk boekenmerk op het gebied van Opvoeding, Creativiteit, Lifestyle, Spiritualiteit, Praktische psychologie, Informatieve kinderboeken en Sport.