knusse zelfmaak-bedset

Staat: Nieuw product

DressYourDoll

Deze knusse bedset collectie bestaat uit een leuk silhouet dat is uitgevoerd in verschillende prints. De bedset heeft een moeilijkheidsgraad van...

8,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Deze knusse bedset collectie bestaat uit een leuk silhouet dat is uitgevoerd in verschillende prints. De bedset heeft een moeilijkheidsgraad van 1 schaartje (=supermakkelijk).

Zo ga je te werk:
-Knip de patroondeeltje netjes uit op de rand van de kleur. Leg de lapjes op elkaar met de kleur naar de binnenkant.
-Naai met kleine steekjes aan elkaar op de stippellijntjes van dezelfde kleur.
-Draai binnenstebuiten... en klaar!
Past perfect op de bedjes van alle 30cm modepoppen die in de handel verkrijgbaar zijn. De stof rafelt niet en is makkelijk te verwerken. Geschikt voor echte fashionista's van 7-12 jaar.

adviesprijs: €8.90
outletprijs: €7


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
293700.35
Dress your doll - Wat krijg je als drie vrouwen hun krachten bundelen in een project dat al hun 'skills' verbindt?Lena De Swert en Els Van Houtven, moeder en dochter, hebben samen twee passies: hun bedrijf, gespecialiseerd in textielbedrukking en hun prachtige collectie historisch meisjesspeelgoed.Rosalinde Heerkens ontwikkelt patronen voor de Belgische modewereld.Samen zijn ze Roos Productions, en de combinatie textieldruk, poppen en mode brachten ze samen in DressYourDoll: een uniek en gloednieuw concept, met veel liefde en enthousiasme ontwikkeld, voor kinderen die willen leren hoe ze zelf (poppen)kleding kunnen maken. Een schaar, een naald en garen. Meer heeft je dochter niet nodig om aan de slag te gaan en een echte mode-ontwerpster te worden!