NULL

grappige motoriekspel dierencarrousel*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19106

Gezelschapsspelen van HABA (135)

Elk dier heeft zijn eigen huis... maar de ondeugende vriendjes zijn er dol op met de draaischijf te spelen en verwisselen steeds van plaats. Wie...

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Elk dier heeft zijn eigen huis... maar de ondeugende vriendjes zijn er dol op met de draaischijf te spelen en verwisselen steeds van plaats. Wie brengt al die chaos weer op orde? Daarvoor hebben kleine zoovrienden bij het draaien van de wip wat vingertoppengevoel en een beetje geluk nodig. Met verschillende vrolijke spelideeën en een grappige draaiwip: door het pennetje blijven de houten figuren tijdens het draaien op hun plaats. Bevordert de fijne motoriek. Inhoud: 1 olifant, 1 leeuw, 1 zebra, 1 flamingo, 1 aap, 1 draaibare wip; 10 speelplankjes, 1 speelbord, spelregels. Materiaal: beukenhout. Afmetingen: olifant 7.5cm groot. Vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
343400.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300134

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's