Kleurrijk magneetspel - Wegverkeer

Staat: Nieuw product

Haba

HAB214

Vroem, vroem! Tuut, tuut!! Wie heeft er voorrang en waar kan je gaan tanken. Veel schuifplezier met dit fijn houten magneetspel Wegverkeer van het leuke merk Haba.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303419

TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

In dit Haba magneetspel Wegverkeer rijden de auto's vrolijk op de rotonde. Met de magneetpen kunnen de kinderen ze willekeurig parkeren of weer laten vertrekken en door de straten sturen. In het tankstation is er benzine voor alle voertuigen. En als een kind de straat wil oversteken, moet het verkeerslicht eerst op groen springen.

Afmetingen: 23,3 x 23,3 cm
Materiaal: triplex-lindehout, kunststof, metaal.
Vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.20.20.002
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.