Leerrijk beroepen magneetspel - Jobissimo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ710

Wat wil jij later worden? Met dit magneetspel kan je alvast wegdromen.

Beroepen leren benoemen, accessoires sorteren en aan de juiste job toewijzen of net je eigen beroep maken. Deze metalen aankleedpoppetjes - aan de ene zijde een jongen aan de andere een meisje - kan je omtoveren tot een brandweerman, verpleger tot kok dankzij de 20 houten magneten.

18,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ03086

CollectieGames
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Super tof magneetspel InZebox Jobissimo van Djeco is een heerlijk behendigheidsspel waarmee kinderen de juiste kledij, beroepen en accessoires matchen. Dit kleurrijk magneetspelletje bevat 20 houten magneten om mee aan de slag te gaan.

Alles past mooi samen in de metalen opbergdoos in de vorm van een poppetje, handig om mooi samen te houden en makkelijk op te bergen. Ook leuk reisspel om mee op vakantie te nemen.

Afmetingen: 14 x 20,4 x 5,5 cm - doos: 16 x 21,2 x 6 cm
Materiaal: hout en metaal
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!