Leuk rijgspel - Brandweer

Staat: Nieuw product

Haba

HAB487

Vrolijk rijgspel voor kleine brandweerfans. De rijgblokken zijn ideaal om vrij te spelen en ook perfect voor onderweg.

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304652

TypeRijgspelletjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Leuk rijgspel Brandweer van HABA, liefdevol vormgegeven met houten figuren en aan beide kanten bedrukte, 2-delige opgavenkaarten, ideaal om alleen of met 2 te spelen.

Inhoud: 2 brandweerauto’s met rijgsnoer, 2 brandweermannen, 1 groot brandend vuur, 1 klein brandend vuur, 1 gedoofd vuur, 1 brandkraan, 1 brandblusser, 1 brandslang, 4 opgavenkaarten (2-delig, aan beide kanten bedrukt), 1 voelzakje, 1 handleiding.

Afmetingen: 6,3 x 22 x 22 cm
Aantal onderdelen: 10 stuks
Aantal spelers: tot 2 personen
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar - Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 maanden omwille van lang koord/lange ketting en verstikkingsgevaar.
Materiaal: Hout, polyester en karton

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.74
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!