Leuke 2-zijdige Stiften

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER344

Dubbele teken- en kleurfun met deze set van 10 tweezijdige pennen. Ze hebben dubbel zoveel opties en zijn dubbel zo leuk! Perfect voor creatieve kinderen die hun kleur- en kunstprojecten naar een hoger niveau willen tillen

Combineer deze unieke viltstiften met één van onze geweldige Tiger Tribe kleur- of knutsets voor urenlang creatief plezier!

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770126

TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuke 2-zijdige stiften uit de kleurrijke en creatieve collectie van Tiger Tribe. Dubbelzijdig met twee punten voor maximale veelzijdigheid en sterke kleurtoepassing, de Two Tip Markers zijn ideaal voor schetsen, tekenen, illustreren, kleuren en schrijven.

Gebruik de fijne punt in traditionele stijl (6 mm) voor gedetailleerd werk en de punt in jumbo-stijl (12 mm) voor sterkere, bredere markeringen. Two Tip Markers zijn niet giftig, sneldrogend, geurloos en in water oplosbaar, zodat vlekken gemakkelijk worden weggewassen.

Inhoud: 10 stiften met 2 verschillende punten
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!