Limited edition lichtgevend magnetisch tekenbord

Staat: Nieuw product

Kid O

KZ29568

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken.

37,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010468

Leeftijdvanaf 3 jaar

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

Bedenk de gekste dingen en teken ze op je kraaltjesbord: figuren, letters, cijfers of vormen. Ga met je magneetpen over het bord, en leer zo rechte lijnen trekken met behulp van de sensorische versterking. Het magneetje trekt metalen kraaltjes aan, en daardoor verschijnen de leukste tekeningen als vanzelf! Gemakkelijk met 1 vingerbeweging weer te wissen. Leuk voor onderweg. Nu tijdelijk te verkrijgen in een coole glow-in-the-dark versie.

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten. Materiaal: kunststof, metaal en magneten.
Geschikt voor nachtraven vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.523.51.20.35
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!