livre magique ‘aranea’

magisch boek ‘aranea’

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ13326

wonderlijke wereld van magie Djeco (2)

De goochelaar heeft een afschuwelijke spin gevangen! Kan hij hem in schattige lieveheersbeestjes kunnen omtoveren? Wil jij deze truc ook leren?...

10,90 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

De goochelaar heeft een afschuwelijke spin gevangen! Kan hij hem in schattige lieveheersbeestjes kunnen omtoveren? Wil jij deze truc ook leren? Dan mag je niet bang zijn van kriebeldiertjes, want 1 fout beweging en ze ontsnappen allemaal. Een truc voor echte durvers!
Inclusief 1 magisch doosje, 1 afschuwelijke spin, 5 lieveheersbeestjes, 5 verhaalkaarten en een geheime code
Vanaf 6 jaar.

Djeco verwelkomt je in de wondere wereld van de magie. In samenspraak met echte goochelaars werd een geweldige reeks magische boeken gecreëerd met geweldige tovertrucs voor jong en oud. Dankzij de accessoires en verhaalkaarten wordt je kind een echte magiër. In elk boek zit een envelop met een geheime krascode die toegang geeft tot een demonstratie van een echte goochelaar op de site van Djeco . De trucs zitten verpakt in een stevig boek zodat ze samen met andere geheimen onopvallend in de boekenkast opgeborgen kunnen worden. En denk eraan, een echte goochelaar verklapt zijn geheimen nooit!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ09902

Collectie wonderlijke wereld van magie Djeco
Inspiratie en thema's