kit de cartes a lacer 'Les Popipop'

ontzettend leuke Popipop rijgkaarten*

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ23212

Moulin Roty - Les Popipop collectie (15)

Met de rijgkaarten van Moulin Roty ontdek je de wereld van de grappige Popipop bende! De set bevat 5 kaarten met telkens een bijhorende veter....

14,95 €

11,21 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Met de rijgkaarten van Moulin Roty ontdek je de wereld van de grappige Popipop bende! De set bevat 5 kaarten met telkens een bijhorende veter. Twee van de vijf kaarten worden vergezeld door een knoop die je op de juiste plek moet rijgen.
Vooraleer je van start gaat, leg je aan het einde van de veter een knoopje. Steek de veter van achter naar voor door de kaart en volg, met de instructies op de achterzijde, het pad. Op één van de kaarten staat een paar schoenen afgebeeld waarmee je veters leert knopen! De rijgkaarten zijn geschikt voor kids vanaf 4 jaar en bevorderen de motoriek.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
171700.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories