Spannend stapelspel - Minimonsters *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20785

De minimonsteres laten zich graag tot een piramide opstapelen. Wie kan de staven met de kleuren van de monsters samenvoegen en ze er voorzichtig...

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301200

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar
De minimonsteres laten zich graag tot een piramide opstapelen. Wie kan de staven met de kleuren van de monsters samenvoegen en ze er voorzichtig tussen schuiven? 5 korte regelspelletjes met verschillende moeilijkheidsgraad zorgen voor afwisselend speel- en stapelplezier. Stimuleert de fijne motoriek en concentratie.

Inhoud: 12 stapelmonsters, 12 staven, 1 stapellijst, 4 kaartjes, 1 dobbelsteen en spelregels.
Materiaal: beukenhout.
Afmetingen stapelmonster: diameter 6 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
245290.918
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.