Beeldschoon prentenboek - Heksenfee

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ29900

Rozemarijn moet van haar mama een lieve, nette, aardige fee worden. Maar daar heeft ze geen zin in. Rozemarijn is liever vies en vuil. Ze gaat weg en leert bij de heksen allerlei heksentoeren. Stilaan overtuigt ze haar mama ervan dat je als fee ook een ander soort leven kan hebben.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurBrigitte Minne
IllustratorCarll Cneut
GenrePrentenboek
ThemaSprookjes

Het beeldschone prentenboek Heksenfee is een populair prentenboek over opgroeien en onafhankelijk worden.

Auteur: Brigitte Minne
Illustraties: Carll Neut
Pagina's: 48
Leeftijd: vanaf 5 jaar
ISBN: 9789462911635

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.53000.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.