Betoverend prentenboek - Assepoester

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ25826

Het romantische verhaal van Assepoester verteld in bijzondere beelden en met een luxueuze vormgeving! Illustratrice Valeria Docampo is bekend van de prachtige illustraties uit Het land van de grote woordfabriek. Nu overweldigt ze ons met haar beelden voor dit bekende sprookje.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurEdward van de Vendel
IllustratorValeria Docampo
GenreSprookjesboeken
ThemaSprookjes

Betoverend prentenboek Assepoester met achterin het boek een blik achter de schermen, op de werktafel van de illustratrice.

Vertaling: Edward van de Vendel & Jota Chabel
Illustrator: Valeria Docampo
ISBN: 9789462910423
Leeftijd: +4 j.
Pagina's: 48

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
28.53100.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.