Betoverend sprookjesboek - Het geheim van de keel van de nachtegaal

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16175

In sprookjes kunnen de dromen en wensen van keizers met één vingerknip realiteit worden. In Het geheim van de keel van de nachtegaal droomt een Chinese keizer van een nieuwe Keizerlijke Tuin der Tuinen. Een eenvoudige tuinman slaagt erin om die droom werkelijkheid te maken. Wanneer de keizer een nachtegaal hoort, weet hij dat die muziek ook deel moet uitmaken van zijn tuin. De nachtegaal is gewillig, maar niet willoos. Zijn muziek is uniek, maar niet te vangen. Kan een almachtige keizer leven met de gedachte dat iets aan zijn wil ontsnapt?

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurPeter Verhelst
IllustratorCarll Cneut
GenreSprookjesboeken
ThemaFantasie

Betoverend sprookjesboek Het geheim van de keel van de nachtegaal van Peter Verhelst die het bekende sprookje van H.C. Andersen bewerkte tot een muzikale en poëtische tekst. Carll Cneut laat de lezer dwalen door een betoverend mooie wereld. Winnaar Woutertje Pieterse Prijs. Winnaar Gouden Uil Jeugdliteratuur 2009. Winnaar Gouden Griffel, Boekenwelp, Boekenpluim, White Raven Special Mention 2009 en Plantin-Moretuspublieksprijs voor beste boekomslag.

Auteur: Peter Verhelst Met illustraties van Carll Cneut
ISBN 9789058385079

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253000.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.