Betoverend verhaal - Heks miezamplie

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ19176

Heks Miezamplie studeert niet graag haar toverwoorden. Veel liever vliegt ze naar het mensenstort, waar ze kunstvoorwerpen zoekt. Op een dag maakt ze kennis met het jongetje Alois. Hij wil Miezamplie helpen bij het maken van een bezemkar. Wanneer heks Deeprie hen bespiedt, tovert Miezamplie haar om in een standbeeld. Dan verliest ze haar toverboek in de papiercontainer. Ze rept zich naar het heksenbos en leert het omkeerwoord, maar wanneer ze naar de container terugkeert, is heks Deeprie verdwenen. Wat nu?

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurPatricia David
IllustratorKristina Ruell
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Het betoverende verhaal Heks miezamplie is het eerste deel in een nieuwe reeks over een heksenwereld. Patricia David schreef al heel wat succesvolle heksenboeken. Met pittige illustraties in een humoristische stijl. Leeftijd: 7+ en 8+.

Auteur: Patricia David
Illustrator: Kristina Ruell
ISBN: 9789058387646

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1521.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.