Bijzonder prentenboek - Een dag met Robby

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16168

Robby’s broertje Jordy is ziek. Robby moet zich alleen wassen en aankleden. Daarna gaat hij samen met de buurkinderen naar school. In de etalage van de speelgoedwinkel ziet Robby de hijskraan die hij zo graag wou. Waarom bracht de Sint alleen maar sokken voor hem? Op school praten Robby’s klasgenootjes honderduit over hun cadeaus. Als ze Robby’s sokken zien, schieten ze in de lach…

14,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurKolet Janssen
IllustratorKlaas Verplancke
GenrePrentenboek
ThemaAnders zijn
STOP/FINISTOP

Het bijzondere prentenboek Een dag met Robby is een levensecht verhaal over opgroeien in een kansarm gezin. Robby is een vrolijk jongetje dat van aanpakken weet.

Auteur: Kolet Janssen Met illustraties van Klaas Verplancke
ISBN 9789058387103

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53000.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.