Bijzonder prentenboek - Fijn konijn

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29737

Konijn vond het fijn om allerlei konijnige dingen te doen, zoals springen en graven en slapen. Maar hij deed ook onkonijnige dingen. Met muziek en kleur vulde hij het bos. Door hem voelden ook de andere konijnen zich fijn. Op een dag is hij verdwenen.Tot het verdriet van de andere konijnen komt Konijn niet meer terug. Hij heeft wel iets achtergelaten...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurJo Empson
IllustratorJo Empson
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Een beeldschoon prentenboek over verlies en mooie herinneringen.

Tekst en illustraties: Jo Empson
Pagina's: 28
Leeftijd: < 6 jaar
ISBN: 9789047707806

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.625.800.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.