Bijzondere verhalenbundel - Formidabele fabels

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM060

Fabeltjes vertellen was nog nooit zo kleurrijk als met dit mooi kinderboek. Het bulkt van de dierenverhalen waar iedereen van kan genieten: om te lachen, te griezelen en zich in te herkennen.

Deze oude verhalen werden in een nieuw jasje gestoken en boeien nog steeds elke lezer. Wie denkt er bij de Baviaan en de Vos niet even aan Trump of Johnson? Zelfs Marta Altés lijkt de vergelijking getrokken te hebben…

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711766

AuteurElli Woollard
IllustratorMaria Altés
GenreSprookjesboeken
ThemaSprookjes

Bijzonder boek Formidabele Fabels brengt klassieke dierenverhalen in een aantrekkelijk nieuw jasje met op elke pagina vrolijke, kleurrijke tekeningen. Deze verhalenbundel laat een nieuwe generatie genieten van al die bekende verhalen: van de Haas en de Schildpad, de Veldmuis en de Stadsmuis en noem maar op.

Elli Woollard koos de mooiste uit en zette die op speels rijm – net als ze deed bij de Waarom? Daarom!-verhalen van Rudyard Kipling – en net als bij die heerlijke bundel, maakte Marta Altés er vrolijke, kleurige tekeningen bij, zodat weer een nieuwe generatie kan genieten van al die bekende verhalen: van de Haas en de Schildpad, de Veldmuis en de Stadsmuis en noem maar op.

Auteur: Elli Woollard
Afwerking: hardcover
Aantal pagina's: 96
Formaat: 27,8 x 19,8 x 1,5 cm
ISBN: 9789047711766

_

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
270190.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.