Boek De spiekpietjes en het stippelmysterie & Spiekpietjespop meisje

Boek De spiekpietjes en het stippelmysterie & Spiekpietjespop meisje

Staat: Nieuw product

Spiekpietjes

DSP012

De Spiekpietjes zijn een concept en een boekenreeks uit hoofd en hand van Thaïs Vanderheyden. Bij de boeken hoort een Spiekpietpop.

Thaïs liep er al een poos op te broeden... Haar tweeling Pepa & Colette vroegen haar waarom er bij de Spiekpietjes alleen jongens zijn. Ze bedacht zich dat er in de verhalen over Sinterklaas en zijn vrienden inderdaad heel weinig meisjes rondlopen. Tijd voor vernieuwing dus! Ondertussen is het eerste Spiekgrietje toegekomen en ze is té schattig!

Dit Spiekgrietje is hier te koop in combinatie met het boek van het stippelmysterie. Maar je kan haar ook apart verkrijgen.

32,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789463889131

Over het boek: de Spiekpietjes worden wakker vol stippen... Het ziet er grappig uit, maar wat is het? Samen met de Sint ontrafelen ze het mysterie.

Auteur: ThaÏs Vanderheyden
Illustrator: ThaÏs Vanderheyden
Afwerking: hardcover
Leeftijd: 4 jaar


Uitgegeven door de Limonade fabriek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door William E.
  •  de 25/11/2019
Zoals verwacht, in orde
Hoe weet Sinterklaas toch zoveel over alle kindjes? Wel, elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas verstoppen de Spiekpietjes  zich bij je thuis of in je klas. Dit zijn de kleinste helpers van de Sint en ze kijken mee of jij heel lief bent, of een beetje ondeugend. De Spiekpietjes zien ook waar je van houdt, en brieven dit door via hun kleine mobiele telefoontjes, zo komt Sinterklaas precies te weten welke cadeautjes jij leuk vindt en of je misschien een extra pakje verdient. Leuke serie prentenboeken van Thaïs Vanderheyden, om helemaal op te gaan in de oh zo leuke en spannende periode rond 6 december. De boekjes zijn humoristisch, overvol en kleurrijk. Dankzij de leuke prenten valt bij elke voorleesbeurt iets nieuws te ontdekken.