Bont prentenboek - Prinses Arabella maakt kleuren

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16164

Bah, denkt prinses Arabella, mijn kamer is oersaai! Daar moet ik iets aan doen. De lakeinen brengen grote potten blinkende verf. Maar de kleuren bevallen prinses Arabella niet. Ze mengt een beetje wit met een beetje rood en schildert haar kaptafel roze. Dan mengt ze wat rood met wat blauw en schildert de spiegel pimpelpaars. Als de hele kamer geschilderd is, danst Arabella in het rond, en stoot de potten verf om...

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMylo Freeman
IllustratorMylo Freeman
GenrePrentenboek
ThemaSprookjes

Het bonte prentenboek Prinses Arabella maakt kleuren is het derde prentenboek over het speelse prinsesje Arabella. Een eenvoudig en verrassend verhaal over kleuren en kleuren mengen. Geschikt vanaf 3 jaar.

Auteur: Mylo Freeman Met illustraties van de auteur
ISBN 9789058385611

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3021.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.